Selvbilde og Gudsbilde


Vi ser frem til 2 spennende temakvelder onsdag 8. og 29. mars kl. 18!

Temakvelder: Selvbilde & Gudsbilde

Vi inviterer til temakvelder i Jørpeland kirke
Onsdag 8. mars kl. 18.00 - 20.00
Onsdag 29. mars kl. 18.00 - 20.00
Kveldene henger sammen, så man melder seg på begge kveldene for å få med seg helheten i undervisningen.

 

Aldri før har det blitt knipset så mange bilder av oss selv og verden rundt oss som det gjør i dag. Bilder vi bærer med oss kontinuerlig på smarttelefonen i lommen, eller på andre skjermer ikke langt unna.

Samtidig bærer vi med oss en god del bilder i vårt indre, både bevisste og ubevisste. Erfaringer i livet og den vi er som person preger oss på godt og vondt, og former bildene våre av hvordan vi ser på oss selv og på Gud, både de gode og de vanskelige. Disse bildene preger oss i veldig stor grad, og vi opplever at det å stoppe opp og bli seg bevisst disse bildene kan være et nyttig og avgjørende verktøy for å vokse på en sunn, sann og ekte måte som menneske. Både i relasjon til meg selv, til andre og i min relasjon til Gud.

Finnes det en virkelighet og en sannhet om meg selv og Gud bak alle bildene?

 

I løpet av to onsdagskvelder vil vi se nærmere på selvbilde og Gudsbilde. Vi deler fra personlige erfaringer, underviser rundt tematikken og leder inn i praksiser der den enkelte får tid og rom til å reflektere rundt temaet i eget liv.

 

Pris: kr. 100,-

 

Påmelding: ragals85@gmail.com / 99152947. Innen 7. mars.

 

Det er vi i Kjøkkenbordet (Arne og Ragnhild), sammen med Synnøve Virkesdal som står for regi og innhold av disse kveldene.

 

VELKOMMEN!

Tilbake