Konfirmant på Jørpeland 2022/2023!

Velkommen til nye konfirmanter 2022-2023. PÅMELDING OG INFO HER!

Bli med på et spennende år som konfirmant 2022/2023!

- Velkommen til et kort informasjonsmøte for kommende konfirmanter og foreldre torsdag 17. mars 2022,  kl. 20-21 i Jørpeland kirke.

- Vi starter konfirmantåret med en kjempekjekk felles leir for konfirmantene i Ryfylke, på Sand 10.-13.august. Leiren er i samarbeid med NMSU.

De som ikke kan bli med på leir, vil få egne oppstartssamlinger..

Det er mulig å være kor/band-konfirmant. Det er et samarbeid med ungdomskoret. Då får man en del av konfirmantopplegget i koret. Koret har øvelser annehver uke.

- De vanlige samlingene i kirken starter opp i midten på september 2022. Man velger enten tirsdager kl.17:30-19.00  eller torsdager kl.17:30-19.

Konfirmasjon i Jørpeland kirke søndag 30.april og lørdag 6.mai 2023.

OPPLEGG:

ALLE MÅ velge enten "Camp- Ryfylke" eller "Uten leir" opplegget.

Pris med leir: 1500 kr.  Pris uten leir: 100 kr.

Og de som VIL, kan i TILLEGG velge å være kor / band konfirmant.

OM UNGDOMSKOR/ BAND OPPLEGGET:

Vi fortsetter med dette kjekke gruppe-alternativet. Konfirmantene kan velge ungdomkor / band opplegg.

Dette er et samarbeid med ungdomskoret. Her blir du med i ungdomskoret og får en del av konfirmantundervisningen og gudstjenester sammen med koret. Ungdomskoret skal bl. a spille inn en ny låt i musikkstudio og arrangjere Oslo- tur.

Alle som liker å synge/ spille er velkommen med!

Øvelsene blir annenhver uke.

FORELDRE / FORESATTE:

For å lage gode og trygge samlinger/ arrangement for konfirmantene, er vi avhengige av at foreldre kan stille på 1 oppgave i løpet av konfirmantåret; enten å være med som praktisk hjelp (vakt/ kjøring), ha med boller/snacks til koret eller bidra på leiren en dag.

LES BROSJYREN HER FOR MER INFO.

Les brosjyren før du melder deg på ;)

PÅMELDING HER !

Det er nettbasert påmelding for konfirmanter.

Har dere spørsmål, bare send en epost til:  mia.christina.raustein@strand.kommune.no

Noe du lurer på?
På www.konfirmant.no kan du lese mer om hva det betyr å være konfirmant.

Alle er velkommen til konfirmasjon i kirken!

Alle som skal gå på 9.trinn er velkomne til å vera konfirmant.

Både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før, eller er nysgjerrig er velkommen som konfirmant. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre – uansett hvilket utgangspunkt du har. Som konfirmant får du mange nye opplevelser, og du får lære mer om Gud og deg selv.

Opplev livet som konfirmant på TikTok #konfirmantene.

Menigheten gjør sitt aller beste for at du skal få en god konfirmasjonstid.

Konfirmasjonstid og dåp

Alle har rett til en god konfirmasjonstid.

Dersom du har behov for tilrettelegging, tar du og familien din kontakt

med Jørpeland menighet på telefon 51 74 11 40.

Du behøver ikke være døpt for å være med i konfirmasjonstiden og undervisningen som skjer der.

Men du må være døpt for å delta i konfirmasjonsgudstjenesten.

Hvis noen har spørsmål, ta kontakt på epost:

mia.christina.raustein@strand.kommune.no

eller ring 5174 1140.