Andakter, aktiviteter og filmer for barn og unge
Andakter, aktiviteter og filmer for barn og unge
Andakter, aktiviteter og filmer for barn og unge

Hvordan kan man aktivisere barn og unge? På denne siden finner du tips til filmer, aktiviteter, spill og apper - som både kan være sosialt og lærerikt.

Søndagsskole på Youtube: Nå som søndagsskolene er stengt, kan barna få søndagsskole med Jonas og Julie på Youtube! Og de har planer om å komme tilbake med ny sending hver helg, så følg med, og abonner gjerne på kanalen til Søndagsskolen Norge! 

Se filmer på Søndagsskolen sin Youtubekanal

Perle Noas ark: Finn fram perlene og lag Noas ark mens dere hører på historien om Noa, med sang, musikk og fortelling fra Ivar Skippervold. Se inspirasjon fra kirken i Indre Nordfjord.

Takk for i dag-appen: En app der barn og voksne kan bli kjent med kirken og det å be aftenbønn. Den inneholder to spill, KIRKEN og HUSET, med spennende aktiviteter for barn 2-6 år. Appen inneholder en dåpssalme og flere fine aftenbønner. Fortellerstemme finnes på bokmål, nynorsk, engelsk og tysk.

Last ned appen gratis via AppStore eller GooglePlay.

Bli med å bygg Asak kirke i Minecraft: Det er litt kjedelig å være hjemme uten å være sammen med vennene sine. Det kjennes godt å lage noe. Å bygge noe fysisk med hendene sine er kjekkest. Enda hyggeligere er det å lage noe sammen. Når vi ikke kan være sammen å lage noe, kan vi være sammen i Minecraft. 

Nå har vi begynt å bygge Asak kirke. Du er invitert til å bli med! Klikk på denne linken for å registrere Minecraft-brukernavnet ditt slik at ungdomsprest Lars Lauvvik Ørland kan legge deg til.